Ταξιδεύουμε με την Aegean και το Vimagourmet στο μαγικό Παρίσι για να δοκιμάσουμε ένα μοναδικό παραδοσιακό Γαλλικό Σουφλέ Σοκολάτας!

Σουφλέ Σοκολάτας

Υλικά Συνταγής

150γρ. κουβερτούρα
60γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη
3 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
100 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση Συνταγής

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω στη κουβερτούρα και ανακατεύουμε. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι. Τέλος, προσθέτουμε την κουβερτούρα και χτυπάμε καλά το μείγμα. Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και τα γεμίζουμε μέχρι τη μέση. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 210 βαθμούς.

eykoles-syntages.gr-photo-soufle-skolatas-min-min

Αν σας αρέσει το Σουφλέ Σοκολάτας ψηφίστε μας στο πρώτο διαγωνισμό FOOD BLOG AWARDS του ΒΗΜΑGOURMET.