Ταξιδεύουμε με την Aegean και το Vimagourmet στο μαγικό Παρίσι για να δοκιμάσουμε ένα μοναδικό παραδοσιακό Γαλλικό Σουφλέ Σοκολάτας!
Υλικά Συνταγής
150γρ. κουβερτούρα
60γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη
3 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση Συνταγής
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω στη κουβερτούρα και ανακατεύουμε. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι. Τέλος, προσθέτουμε την κουβερτούρα και χτυπάμε καλά το μείγμα. Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και τα γεμίζουμε μέχρι τη μέση. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 210 βαθμούς.
Αν σας αρέσει το Σουφλέ Σοκολάτας ψηφίστε μας στο πρώτο διαγωνισμό FOOD BLOG AWARDS του ΒΗΜΑGOURMET.

Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!