Υλικά Συνταγής
½ κιλό σαρδέλες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη πολύ
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση Συνταγής
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, απλώνουμε τα 4 χαρτιά στον πάγκο και ξεκινάμε να μοιράζουμε τις σαρδέλες πάνω τους. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και στο τέλος το λάδι και το λεμόνι.
Διπλώνουμε το αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε το δεματάκι σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε για 20 λαπτα στους 200 βαθμούς.
Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!