Για όσους έχουν νοσταλγήσει το καλοκαίρι, μία υπέροχη και εύκολη συνταγή, καλαμάρια γεμιστά με φέτα.

Υλικά Συνταγής

  • Καλαμάρια
  • Φέτα
  • Πιπεριά
  • Λευκό κρασί

Εκτέλεση συνταγής

Γεμίζουμε τα καλαμάρια με φέτα και πιπεριά. Τα τοποθετούμε στην γάστρα μαζί με τα πλοκάμια τους και ρίχνουμε πιπέρι.

Προαιρετικά, κόβουμε και μια πιπεριά σε μικρά κομμάτια και την απλώνουμε πάνω από τα καλαμάρια.

Τέλος, ρίχνουμε ένα ποτηράκι λευκό κρασί και το βάζουμε στον φούρνο για 40-50 λεπτά περίπου.