Το anoush abour  είναι μια πάρα πολύ θρεπτική αλλά και νόστιμη κρέμα που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας!

Κρέμα με Σιτάρι (anoush abour)

Υλικά Συνταγής

1/2 κιλό σιτάρι ξεφλουδισμένο

1/2 κιλό ζάχρη

1/2 κιλό σταφίδες

250 γραμμάρια καρύδια

100 γραμμάρια αμύγδαλο

2 ρόδια

Εκτέλεση Συνταγής

Μουσκεύουμε σε χλιαρό νερό το σιτάρι από το βράδυ. Το βράζουμε μέχρι να γίνει ζελέ για περίπου 2-3 ώρες. Μόλις είναι έτοιμο και λίγο πριν να σβήσουμε τη φωτιά βάζουμε τη ζάχαρη . Βράζουμε τις σταφίδες για λίγο και μετά τις προσθέτουμε και εκείνες. Αδειάζουμε το μείγμα σε μεγάλα μπολ, το πασπαλίζουμε με κανέλα , με ψιλοκομμένα καρύδια, αμύγδαλα και τα ρόδια.