Το Than είναι ένα δροσιστικό ρόφημα των Αρμενίων που συνήθως το συνδυάζουν με το λαχματζούν.
4 φλιτζάνια γιαούρτι
4 φλιτζάνια κρύο νερό
Φρέσκα φύλλα δυόσμου (μέντας) για γαρνίρισμα
Αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και το νερό μαζί και στο τέλος προσθέτουμε ένα κουταλάκι αλάτι.
2. Το σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου ή μέντας

Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!