Η κρέμα με σιμιγδάλι και με πολύ εύκολες αναλογίες. Θυμίζει γαλακτομπούρεκο και είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό.
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη κατσαρόλα και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει πηχτό. Το βγάζουμε από τη φωτιά το βάζουμε σε μπολάκια , το πασπαλίζουμε με κανέλα
και έτοιμο!

Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!