Πάμε βόρεια με την Aegean και το Vimagourmet και απολαμβάνουμε ένα μοναδικό Θεσσαλονίτικο Κοτόπουλο με Μπούκοβο.
Υλικά Συνταγής
1 κοτόπουλο
2 κουταλιές μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
λάδι
αλάτι
1 κ.γ. μπούκοβο
Εκτέλεση Συνταγής
Μαρινάρουμε από το βράδι το κοτόπουλο με τη μουστάρδα και το μπούκοβο και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα προσθέτουμε το αλάτι, το σκόρδο, το λεμόνι και το λάδι και τα βάζουμε στο φούρνο για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς. Το συνοδεύουμε με ρυζάκι!
Αν σας αρέσει το Κοτόπουλο με Μπούκοβο ψηφίστε μας στο πρώτο διαγωνισμό FOOD BLOG AWARDS του ΒΗΜΑGOURMET.
Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!