Η Μαίρη Καρκούλη μας μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο Κοτόπουλο με Μουστάρδα και Λεμόνι.
Υλικά Συνταγής
2 φιλετα κοτοπουλου
1 καροτο
1 κρεμμυδι
1 πιπερια πρασινη
2 κ.σ. ελαιολαδο
2 κ.σ. μουσταρδα
3 λεμονια(το χυμο)
Νερο να το σκεπαζει
Καρυ
μειγμα για μπαρμπεκιου
λεμονοπιπερο
αλατι
παπρικα
Εκτέλεση Συνταγής
Τσιγαριζουμε το κοτοπουλο σε μικρα κομματια μεχρι να ασπρισει απ’ ολες τις πλευρες. Προσθετουμε το καροτο σε ροδελες,την πιπερια ψιλοκομμενη και το κρεμμυδι. Μετα βαζουμε τη μουσταρδα,το λεμονι,τα μπαχαρικα,το σκεπαζουμε με νερο και αφηνουμε να βρασει.
Συνοδευουμε με ρυζι βρασμενο με καρυ και σαφραν.

Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!