Γιουβαρλάκια Αρμένικα για ένα οικογενιακό τραπέζι με τα παιδάκια μας.

Υλικά Συνταγής

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι ρύζι, άψητο
3/4 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 1/2 κουτ. αλάτι
Μαύρο πιπέρι
1/2 κουτ. πάπρικα

Υλικά Σάλτσας
2/3 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
3 φλιτζάνια νερό ή ζωμό
Αλάτι

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό και το ανακατεύουμε με το κιμά, το ρύζι και το αλατοπίπρο. Πλάθουμε το κιμά και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια. Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τη σάλτσα και το αλάτι. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε και τα μπλάκια του κιμά. Όταν είναι έτοιμο το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.