Κριτσίνια με Γραβιέρα Νάξου

Κριτσίνια με Γραβιέρα Νάξου

Πάμε στην υπέροψη Νάξο με την Aegean και το Vimagourmet για να τσιμπολογήσουμε τα Κριτσίνια με Γραβιέρα Νάξου!

Κριτσίνια με Τυρί Νάξου

Υλικά Συνταγής
1 πακέτο βούτυρο
400 γρ γραβιέρα Νάξου
200 γρ φέτα
200 γρ σπορέλαιο
200 γρ γάλα
1 κιλό αλεύρι

Εκτέλεση Συνταγής
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το λάδι, το γάλα και τα τυριά και στο τέλος το αλέυρι. Το ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη που μπορούμε να ανοίξουμε χωρίς να κολλάει. Κόβουμε σε μπαστουνάκια των 0,50 cm. Τα βάζουμε σε μια λαμαρίνα αφήνωντα κενό ανάμεσα. Τα αλοίφουμε με αυγό βάζουμε από πάνω λίγη γραβιέρα. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αν σας αρέσουν τα Κριτσίνια με Γραβιέρα Νάξου ψηφίστε μας στο πρώτο διαγωνισμό FOOD BLOG AWARDS του ΒΗΜΑGOURMET.

Ονομάζομαι Αράξια Καντικιάν και έχω γεννηθεί στην Αρμενία και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Έχοντας επιρροές από την ανατολίτικη και από την μεσογειακή κουζίνα έχω μαζέψει μεγάλη συλλογή από συνταγές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μαμαδίστικες εύκολες ανατολίτικες συνταγές που θα εμπλουτίσουν τα Κυριακάτικα τραπέζια σας!