Category: Γλυκά

Συνταγές για γλυκά με σοκολάτα, με κρέμα, κέικ και τούρτες

Γλυκά Χριστουγεννιάτικη Συνταγή με Φράουλες

Χριστουγεννιάτικη Συνταγή με Φράουλες

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη συνταγή με φράουλες για να ολοκληρώσετε ένα ρομαντικό γεύμα με τον αγαπημένο σας, είναι ο Άι Βασίλης με σαντιγί. Please follow and like us:

Γλυκά Κέικ με Βύσσινο

Κέικ με Βύσσινο

Όσοι λατρεύουν τα βύσσινα θα ξετρελαθούν με το αφράτο και πεντανόστιμο κέικ βύσσινο. Please follow and like us:

Γλυκά Σοκολατάκια με Καρύδα

Σοκολατάκια με Καρύδα

Τα σοκολατάκια με καρύδα είναι ένα πανεύκολο γλυκό που γίνεται πολύ γρήγορα με 4 υλικά! Please follow and like us:

Γλυκά Τούρτα με Κρέπα

Τούρτα με Κρέπα

Ευφάνταστη, ιδιαίτερη, μια τούρτα που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Φτιάξτε μια διαφορετική τούρτα με κρέπα που θα τη λατρέψουν τα παιδιά σας! Please follow and like us:

Γλυκά Κέικ με Κανέλα και Νουτέλα

Κέικ με Κανέλα και Νουτέλα

Είστε λάτρεις της νουτέλας; Φτιάξτε ένα υπέροχο και νόστιμο κέικ με κανέλα και νουτέλα και ξετρελάνετε τα παιδιά σας!! Please follow and like us:

Αρμένικες Συνταγές Κρέμα με Σιτάρι (anoush abour)

Κρέμα με Σιτάρι (anoush abour)

Το anoush abour  είναι μια πάρα πολύ θρεπτική αλλά και νόστιμη κρέμα που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας! Μουσκεύουμε σε χλιαρό νερό το σιτάρι από το βράδυ. Το βράζουμε μέχρι να γίνει ζελέ για περίπου 2-3 ώρες. Μόλις είναι έτοιμο και λίγο πριν να σβήσουμε τη φωτιά βάζουμε τη ζάχαρη . Βράζουμε τις σταφίδες για […]

Γλυκά Τούρτα Μελιού

Τούρτα Μελιού

Η Ρωσική τούρτα μελιού “Μεντόβικ” είναι μια εύκολη και νόστιμη πρόταση για μια διαφορετική τούρτα γενεθλίων. Please follow and like us:

Γλυκά Βραστό Κέικ Σοκολάτας

Βραστό Κέικ Σοκολάτας

Για τους λάτρεις της σοκολάτας ένα υπέροχο και ζουμερό κέικ με μπόλικη σοκολάτα! Please follow and like us:

Αρμένικες Συνταγές Κρέμα με Σιμιγδάλι

Κρέμα με Σιμιγδάλι

Η κρέμα με σιμιγδάλι και με πολύ εύκολες αναλογίες. Θυμίζει γαλακτομπούρεκο και είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη κατσαρόλα και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει πηχτό. Το βγάζουμε από τη φωτιά το βάζουμε σε μπολάκια , το πασπαλίζουμε με κανέλα και έτοιμο! Please follow and like us: